Loomi ette ajanud pallurid süüdistavad peatreenerit Avo Keelt ja tema jahimeestest kaaslasi oskamatuses püssi kasutada, Keele sõnul oli hoopis mängijatel „jänes püksis“, kirjutab volley.ee

„Kui mängijad loomi kardavad, pole meil, püssimeestel, midagi teha,“ õrritas Keel ja jätkas õli tulle valamist: „Mängijate kisa peale keeras kult metsas teist külge ja kitsed ainult naersid nende üle. Niimoodi võib külakasse hirmutada, mitte ajujahil käia.“

Selveri nurgaründaja Jarmo Neuhaus nägi asju aga teises valguses. „Ajasime jahimeestele ette kõik loomad, kes antud hetkel metsatukas paiknesid. Tõesti ei tea, miks tühjade kätega jäime. Samas piirkonnas jahil käinud teine seltskond naasis pärast Puurmani jahimajja metsseakerega,“ rääkis Neuhaus.

Jahilkäimise vältel oli seltskonnal mahti ka täpsuslaskmist sooritada. Salaküti tiitli pälvis nurgaründaja Martti Rosenblatt, kes uskumatult kindlalt lendavaid taldrikuid tabas.

„Martti ütles, et pole varem jahil käinud, kuid ta valetas, sest algaja nii täpselt ei lase. Muud seletust sellele pole, et tegemist on salakütiga,“ märkis mõned aastad jahindusega tegelenud Keel.

„Olen enamikel kordadel tühjade kätega jäänud. Niisama on ka metsas tore käia. Näiteks kalal käies oleks tühja kotiga palju kurvem naasta.“

Kuigi Selveril jahiõnne polnud, ootas seltskonda jahimajas kosutav eine ja kuum saun. Julgemad said oma keha karastada maja alt läbi voolavas jääkülmas jõevees.

Metsas käimine Selveri vormikõverat alla ei viinud, sest eile saadi võõrsil Schenkeri Liiga esimeses veerandfinaalkohtumises jagu Pärnu VK-st 3:0.

Teine ja vajadusel ka kolmas mäng peetakse täna-homme Kuressaare spordihallis. Laupäevane matš algab kell 17.00.