Lõppenud hooajal Rakvere meeskonnaga Eesti meistrivõistlustel viienda koha saanud Vassiljev sõlmis Selveriga kolme aasta pikkuse lepingu.

30-aastase Vassiljevi senise treenerikarjääri edukaimaks aastaks võib pidada hooaega 2011/2012, mil rakverelane Tartu Pere Leiva Eesti meistriks ja Eesti-Läti ühisliiga võitjaks tüüris. Eelmise hooaja keskel Vassiljev loobus Tartu meeskonna juhendamisest.

Vassiljev on samas ka Eesti võrkpallikoondise abitreener, mistõttu praegu on tema peamiseks ülesandeks rahvusmeeskonna üles töötamine. Juba maikuu lõpus mängib koondis EM-valikturniiril.

Vassiljevi Selverisse siirdumine tähendab seda, et suure tõenäosusega kinnitatakse Pärnu Võrkpalliklubi juhendajaks lähipäevil Selveri senine peatreener Avo Keel.

Keel Pärnu meeskonna etteotsa asumist täna veel ei kinnitanud, kuid kiitis Selveri valikut. "Mina arvan, et Selver tegi hea valiku. Ei oska öelda, kui palju Rakvere ja Selver Raineri eest võitlesid, aga eks ma ise lükkasin selle treenerite klubivahetuste virrvarri käima," sõnas üheksa aastat Selverit juhendanud Keel.

Pärnaka saavutusi pole Vassiljevil kerge üle lüüa, sest tema treeneriperioodil tuli Tallinna klubi kuuel korral nii Schenker Liiga kui Eesti meistriks, lisaks võideti viis kulda karikavõistlustelt.

Keel lõpetas oma mängijakarjääri 2004. aastal Pärnus. Tegu on ühtlasi ka viimase hooajaga, mil Pärnu Eesti meistriks krooniti. Ka 2005. aastal loodud Balti liigas pole suvepealinn võidutsenud.