Bigbank Tartu meeskond osutus kodusaalis peetud esimeses vastasseisus Itaalia võistkonnale CMC Ravennale tõsist vastupanu vaid kolmandas geimis, mis kaotati 23:25 resultaadiga, kirjutab volley.ee. Kahes esimeses geimis koguti vastavalt 15 ja 11 punkti.

Ravenna esinduse näol on tegemist Itaalia SuperLega keskmikuga, kes jäi eelmisel hooajal esimesena play-offist välja, lõpetades põhiturniiri üheksanda kohaga. Tänavu saavutati ideaalne algus, kui kolme vooru järel jagati täisedu üheksa punktiga esikohta. Edaspidi ei ole nii kõrgelt enam lennatud - seitsme mänguga koguti vaid kuus punkti ning kümne vooru järel hoitakse 15 silmaga seitsmendat kohta. Nädalavahetusel jäädi võõrsil 0:3 (-22, -18, -14) alla tabelis kaks kohta kõrgemal paiknevale Calzedonia Veronale.

Eesti võistkonnas puudujaid ei ole ja kõik mängijad on täna mänguvalmis. CMC Ravenna ja Bigbank Tartu mänguga tehakse algust Eesti aja järgi kell 21.30, punktiseisu näeb SIIN.

Sarnaselt tatlastele kaotas seeria esimese mängu 0:3 ka Selver Tallinn, kes tunnistas Kreeka meeskonna Alexandroupolise Ethnikose ülekaalu.

Eelmisel hooajal Kreeka meistrivõistlustel finaali jõudnud ja hõbemedaliga leppinud Ethnikos alistas Challenge Cupi avaringis kuldse geimi 17:15 võiduga šveitslaste TV Schönenwerdi. Käimasoleval hooajal on Kreekas peetud kaheksa vooru. Alexandroupolise esindus on neist võitnud viis ja kogunud 18 punkti, millega hoitakse kolmandat kohta. 21 punktiga on esikohal Meistrite Liigas mängiv Piraeuse Olympiacos.

Viimases voorus alistas Ethnikos kodusaalis 3:0 (16, 20, 21) seitsmendal tabelireal asuva A.O. Orestiadase.

Ethnikos on lisajõudu palganud nelja mängija näol, kui lisaks kreeklastele kuuluvad võistkonda kaks Horvaatia, üks Montenegro ning üks Bosnia ja Hertsegoviina võrkpallur.

Alexandroupolise Ethnikose ja Selver Tallinna vastasseis saab alguse kell 19, punktiseisu näeb SIIN.