“Ka Saaremaa publik on peatreeneri hästi vastu võtnud ja ka Urmasele endale siin meeldib. Lisaks võrkpallile saab ta siin oma suurt golfikirge rahulda. Nimelt on ta astunud lausa kohaliku golfiklubi liikmeks ja sisustab oma vaba aega aktiivselt,“ kirjutas Saaremaa Võrkpalliklubi pressiteates.

Saaremaa võrkpalliklubi on käed löönud ka esimese saarlaasest mängumehe Johan Vahteriga. Mehe areng möödunud hooajal oli väga hea ja valituks osutus ta ka Eesti B-koondisesse.

Klubi eesmärgid ei ole uueks hooajaks väiksemad, kui möödunud hooajal. Kindlasti soovitakse kõikides kohalikes sarjades heidelda medalitele ja võimalusel kaitsta tiitleid. Klubi osaleb tuleval hooajal ka eurosarjas. Täpsemalt selguvad asjad kuu lõpus. Uuel hooajal loodab klubi teha kvaliteedis veel sammu edasi.

Saaremaa Võrkpalliklubi ambitsiooniks on pakkuda mängijatele igas mõttes kõige professionaalsemat klubi Baltikumis. Meeksonna mänedžeri Hannes Sepa sõnul on Eesti klubidel vaja astuda veel pikki samme, et jõuda Euroopa keskmikele lähemale.

“Püüame mängijatele luua parimad võimalused treenimiseks ja taastumiseks. Klubi on palganud selle tarvis kogu vajaliku tasutajõudude brigaadi ja seda alates treeneritest kuni toitumisnõustajateni, kes igapäevaselt klubi tulemuste nimel tegutsevad,“ lisati pressiteates.