Tartu Ülikool/Eeden, Tallinna Ülikool ja Famila/Võru Võrkpalliklubi kaotasid nädalavahetusel seevastu mõlemad mängud, teatas volley.ee.

Täiseduga jätkav tiitlikaitsja Kohila Võrkpalliklubi teenis teise kindla võidu, loovutades koduväljakul Famila/Võru Võrkpalliklubile geimides vastavalt 8, 9 ja 18 punkti. Nette Peit tõi võitjatele 18 ja Kertu Laak 9 silma. Margot Pähn vastas külaliste poolel 12 punktiga. Mängu kordus on nähtav allpool.

Eile Kohila võistkonna vastu geimivõiduta jäänud Tartu Ülikool/Eeden avas täna punktiarve, kui 2:3 (20, -7, -17, 23, -6) kaotusega lätlannade Zeltalejale kirjutati tabelisse esimene punkt. Teist päeva järjest oli Tartu naiskonna resultatiivseim Elis Vennola, kes seekord kogus 19 punkti, kuid jäi vaid kahega plusspoolele. Laura Reiter toetas Emajõelinna esindust 13 ja Ingrid Kiisk 10 silmaga.

Kahe vooruga ei ole geimivõiduni jõudnud Tallinna Ülikool, kes jäi pühapäeval võõral väljakul 0:3 (-20, -14, -22) alla eelmise hooaja pronksisele naiskonnale Jelgava/LU-le. Kolm TLÜ võrkpallurit jõudsid kahekohalise resultaadini, neist edukaimana tõi Raili Kont-Kontson 17 punkti. Keiu Kasch ja Merlin Hurt lisasid omadele 10 silma.

Eile kolm võidupunkti teeninud TTÜ/Tradehouse püüab täna punktiarvet kasvatada Lätis. Krobeliselt on alustanud eelmise hooaja finalist Achema, kes on mõlemas senipeetud vastasseisus pidanud leppima 2:3 kaotusega. Seejuures ei ole Leedu naiskond kasutanud ära 2:0 ja 2:1 eduseisu.

Järgmine naiste Balti liiga topeltvoor on kavas 31. oktoobril-1. novembril.