Tänases kohtumises tõi Rakvere parimana 18 punkti Siim Põlluäär, Kevin Saar toetas teda 13 silmaga. Tartu parimana kirjutas 8 punkti enda saldole Henri Treial.

Samad võistkonnad olid vastamisi ka 7. novembril toimunud Saja Liiga matšil, kus Tartu meeskond võttis kindla 3:0 (25:21, 25:18, 26:24) võidu.

Rakvere oli sel hooajal karikavõistlustel pidanud kaks mängu. Veerandfinaalis alistati esiliigasse kuuluv TTÜ/Kiili kodus 3:1 ja võõrsil 3:0. Bigbank Tartul on seljataga tihedam graafik. Kaheksandikfinaalis loovutati Credit24 Rahvaliiga meister Neemecole geim, tõeline põnevuslahing toimus aga veerandfinaalis TTÜ-ga. Kodusaalis kaotas Tartu mängu 2:3, võõrsil kaotas kaks esimest geimi, ent võites seejärel kolm järgmist ning ka edasipääseja otsustanud kuldse geimi.

Karikavõistlustel selguvad edasipääsejad kahe kohtumise kokkuvõttes, vaid 26. detsembril toimuv finaal on ühemänguline. Esmalt loetakse võitude arvu, siis punkte (3:0 ja 3:1 võit annavad võitjale kolm, 3:2 võitjale kaks ja kaotajale ühe punkti) ja kui need on ka võrdsed, selgitab edasipääseja kuldne geim. Meeskondade korduskohtumine toimub Tartus 10. detsembril.