Rakvere lõpetas meistriliiga hooaja kuuendana ja Danpower/Võru Võrkpalliklubi seitsmendana.

Sarnaselt eilsega pakkusid Järvamaa ja Rakvere tänagi haarava vastasseisu, kus otsustavaks sai meistriliigas debüüthooaja teinud Kesk-Eesti meeskonna võimas spurt neljandas geimis. Kaotusseisult 3:9 võttis meeskond kümme punkti järjest ja haaras lõplikult initsiatiivi.

„Võrkpall on emotsioonide mäng. Rakveret tabas mõõn, mis kandus mängijalt mängijale edasi. Olime ise tublid, ei kaotanud närvi ja suutsime õnneks olukorra enda kasuks pöörata," rääkis Järvamaa võistkonna peatreener Villi Vantsi volley.ee-le. 

Mäng täispikkuses:

Mängu lõpetas vanameister Kristjan Õuekallase ründelöök. Nädalavahetuse kahe kohtumisega tõi pallur rünnakul 31 punkti, ent peatreener kiitis teda kõvasti ka kaitsetegevuse koha pealt. „Ta juhendab tagaliinis olles teisi mängijaid väga targalt. Eilses mängus saime enam kui 30 korda rohkem rünnata kui Rakvere ja see tuli just kaitses üles toodud pallide arvelt," rääkis Vantsi.

Debüüthooaja võttis peatreener kokku järgnevalt: „Olgem ausad, viies koht oli tänavu maksimum, mis meil võtta oli. Olen õnnelik, et sellega hakkama saime."

Rakvere meeskonna peatreener Urmas Tali nentis kahte mängu hinnates, et paljuski sai määravaks võistkonna raskused rünnakute lõpetamisel. „Me ei suutnud häid palle ära lüüa, rasketest rääkimata. Lisaks tundus, et Järvamaa tahtis viiendat kohta rohkem kui meie," rääkis Tali.

Järvamaa suutis tänase kohtumise võita, hoolimata suurest allajäämisest vastuvõtul. Nende protsent oli vaid 37, Rakvere oma aga 61. Rünnakul näitasid mõlemad meeskonnad 43-protsendilist efektiivsust. Blokis oli Järvamaa parem 10-7.