Seda, kuivõrd oluline roll on mehel koduklubis, näitab näiteks tõsiasi, et kui üldiselt tõstetakse rasked kaitsepallid diagonaalründajale, siis VaLePa-s pigem nurgamehele Kunnarile. Tema olulisust tõestab ka asjaolu, et senise hooaja ainsa mängu kaotas meeskond siis, kui Kunnari ei saanud kaasa teha.

Kunnari, kes valiti Soome spordisõprade poolt koondise parimaks mängijaks septembris lõppenud MM-il, on võimas nii rünnakul kui kaitses. Kui tema ründeampluaa on äärmiselt mitmekesine, siis kaitses saab ta servid nii hästi kätte, et vastased ei vaevu tema peale palle suunamagi.

Vestlesime Kunnariga pärast VaLePa eilset treeningut. „Ega ma ausalt öeldes praegu väga palju ei tea veel Selverist. Oskan öelda vaid, et neil on väga hea austraallasest diagonaalründaja (Lincoln Williams) ja üks Itaalia nurgaründaja (Federico Marretta). Homme (täna – toim) on meil koosolek, kus vaatame Selveri mängust videot, siis saab ka infot juurde,“ sõnas äärmiselt professionaalse suhtumise poolest tuntud Kunnari.

Kunnari oli VaLePa koosseisus ka kaks aastat tagasi, kui CEV Cupi avaringis mindi vastamisi samuti Selveriga. Toona võitis Eesti klubi kodumängu 3:2, ent kaotas võõrsil mängu 0:3 ja kuldse geimi 10:15.

"Mäletan, et need olid tasavägised mängud. Kui meie meeskonnas on vahepealse ajaga vahetunud vaid paar meest, siis Selveril sisuliselt kogu meeskond," selgitab Kunnari. Nii tõepoolest on - 2012. aastal Sastamalas käinud võistkonnast on alles vaid toonased varumehed Reimo Rannar, Denis Losnikov ja Helar Jalg (Meelis Kivisild oli vigastatud ja Soome ei sõitnud).

Kas Kunnari on nõus, et Soome meistermeeskond on eelolevas paaris favoriit? "Selver on alustanud koduliigat hästi ja ma ei tahaks seetõttu enne mängu kumbagi meeskonda soosikuks pidada," vastab Kunnari diplomaatiliselt.

VaLePa on alustanud ka ise tänavust hooaega hästi, olles võitnud koduliigas kaheksast mängust seitse. Ent kas neli aastat põhituumiku säilitada suutnud meeskonnal on ka mõni nõrkus? "(Naerab) Ma ei või neid ju paljastada enne mängu! Aga tegelikult arvan, et meil pole ei selgeid plusse ega miinuseid - see teebki meist hea meeskonna."