Võidu kõrval on ülikoolimeeskonnale aga kibedaks löögiks diagonaalründaja Mart Tiisaare vigastus. Kohtumise neljanda geimi alguses väänas ta mänguolukorras hüppeliigest. Viga saanud kohta koheselt jääkotiga turgutama asunud Tiisaar saalist lahkudes siiski oma jalale toetuda ei saanud. "Pühapäeval ei mängi ta kindlasti," nentis TTÜ peatreener Janis Sirelpuu. "Tuleb tänada kalendrikoostajat, kes on mängud ülepäeviti pannud. Nii ongi, et kui mõni mees viga saab, siis võib sellest palju sõltuda ja Tiisaare vigastus on selline küll, mille taha võib palju jääda," lisas ta kurvalt.

Tänases kohtumises olid TTÜ võidunumbrid 25 : 22, 25 : 16, 24 : 26, 25 : 21. Võitjate edukaim oli Jaanus Nõmmsalu 14 punktiga, Denis Sintov ja Siim Ennemuist lisasid võistkonna kontosse kuraditosin punkti, kusjuures temporündaja Ennemuist jäi üheteistkümnega plussi.

"Eelmise mänguga võrreldes ei toiminud nende serv nii hästi ja Selveri mäng sõltub paljuski servist," rääkis Sirelpuu. Teise aspektina tasub välja tuua TTÜ mäekõrgune edu blokis (19 : 7), kusjuures Ennemuist üksi pani juba nii palju blokke, kui Selveri võistkond kokku.

Seeria kolmas mäng algab Audentese spordihallis pühapäeval kell 16.00. Homme võib selguda aga esimene finalist, kui kell 19.00 võõrustab Pärnu VK kodusaalis Bigbank Tartut. Seni on suvepealinna klubi mõlemad mängud 3 : 0 võitnud.