Kui mullu mängiti peamiselt Kalevi spordihallis ning üksikud kohtumised peeti ka Audenteses, siis algavaks hooajaks on lisandunud valikute hulka vastvalminud Tondiraba spordihoone.

Selver lootis just Tondirabast teha oma peamise kodusaali, ent Lasnamäel asuva kompleksi peaareeni tihe graafik hetkel taolist plaani ellu viia ei lase.

Hooaja esimese kodumängu, mis toimub oktoobri keskpaigas, peab Selver Audenteses. Jah, Tondil paiknev Audentes on küll tore mängupaik - meeldib see nii Selveri mängijatele kui pealtvaatajatele -, kuid tegu on selgelt kõige kallima valikuga.

Nimelt peab Audentese suures saalis käima ühe võrkpallimängu pidamise eest välja 330 eurot (tund maksab 110 eurot, võrkpallimängu korraldamiseks broneeritakse alati kolm tundi).

Samal ajal Tondiraba halli peaareeni kasutamine maksab vähem, 300 eurot, olgugi, et tegu on Audentesest palju suurema ja moodsama saaliga. Muide, võimalik, et väiksemate mängude korraldamiseks saab Selver üürida ka vaid ühte kolmandikku peaareenist nagu treeningute läbiviimisel, mis muudaks saali kasutamise selgelt kõige odavamaks variandiks (täpne hind selguks sel juhul läbirääkimiste jooksul). 

Selveri viimaste aastate peamine kodu Kalevi spordihall on Audentesega võrreldes samuti odav variant - ühe mängu pidamiseks kulub 210 eurot. Ent aeg on teinud pool sajandit tagasi ehitatud halliga oma töö ning külm ja kõhe mängupaik mängijate lemmiksaalide hulka vaevalt kuulub.

Seda, kus Selver tegelikult kõige rohkem tänavu mängima hakkab, ei tea hetkel mitte keegi. Vaid aeg annab aru.