Juba 31-aastase, 192 cm pikkuse ja sada kilo kaaluva Peña kehaehitus laseb aimata, et selle mehepojaga pole mõtet tüli norima hakata, kirjutab volley.ee. Eile Varssavis Selveri bussi astunud nurgaründaja tugev käepigistus vaid kinnitas oletust.

Kahel eelmisel hooajal Argentina klubis San Juani UPCN leiba teeninud Peñale jõusaalis talle rauda tõsta meeldib. "Argentinas oli meeskonna jõutreener Pekingi olümpial käinud tõstja. Tihtipeale harjutasime koos," meenutas Peña, kelle rebimise tippmark on sada ja kükkimise rekord 240 kilo. "Kükke pole ma vigastuse hirmus maksimumraskusega teinud."
Eesti võrkpalluritest suudaksid rahuliku iseloomuga Peñale kangisaalis väärilist vastupanu osutada temporündajad Janis Sirelpuu ja Meris Merisaar.

Pena sõnul oli ta lähedal siirdumisele ühte Küprose klubisse, kuid kuna seal viivitati lepingu saatmisega, leidis Kuubalt pärit, kuid pikalt Soomes elanud mänedžer talle võimaluse end Eestimaal proovile panna.

"Ma ei tea Eestist ega Selverist midagi," tunnistas Peña kümmekond minutit pärast uute meeskonnakaaslaste nägemist. "Küsisin eelnevalt nõu Soomes mänginud ja mängivatelt Venetsueela võrkpalluritelt ning nad soovitasid tulla."

Tugeva servi ja rünnakuga Peña üritab kaalust mõne kilo kärpida, et Selverile veelgi kasulikum olla. Lühikesekasvuline pallur ja kiiret mängu harrastav Läti sidemängija Deniss Petrovs peaks õige pea omavahel hea klapi leidma.