“Ülehindasime Arkast enne esimest kohtumist,“ tunnistas Keel, kirjutab volley.ee. „Palju oli kinni pisiasjades. Peame igas elemendis kindlamalt tegutsema ja siis on kõik võimalik. Kuldiga Elvi vastu tehti ka võimatu teoks, kuid nüüd on meil vastas palju tõsisem vastane.“

Selverile on abiks ka esimesest matšist saadud videolint. Enne avamängu tugines valitsev Eesti meister teatavasti ainult Arkase Türgi meistrivõistluste statistikale.

Arkase servi vastuvõtt oli meie omast natukene kehvem, kuid nad olid meist paremad eelkõige tehniliselt. Näiteks aeglasemate rünnakute korral olid vastaste käed blokis kõrvuti ja nagu õpikus üle võrgu viidud. Meie poistel on selles vallas palju parandamisruumi,“ analüüsis Keel.

Avamängus sai Selver kenasti hakkama 206 cm pikkune poolakast nurgaründaja Piotr Gruszka ohjeldamisega, lubamatult palju pahandust tekitas aga Kanada koondise diagonaalründaja Paul Duerden.

Vaevalt Arkas teises mängus midagi teistmoodi teeb. Kavatseme tõsise lahingu anda. Me ei tulnud Türki merd vaatama ja tulevaks aastaks söögikohti otsima,“ viitas Keel septembris Türgis peetavale EM-ile, kus Eesti koondis alagrupimängud Izmiris peab.

Selveri põhikoosseisus teeb Keel võrreldes nädal tagasi peetud matšiga ühe muudatuse — Keith Pupartit asendab Martti Rosenblatt. Veel tulevad algrivistuses platsile Agris Leitis, Argo Meresaar, Kristjan Õuekallas, Janis Sirelpuu, Ardo Kreek ja libero Asko Esna.

„Viimased nädal aega oli Leitis treeningutel ainus sidemängija ja tema korduste arv tõusis tunduvalt, kuid nii lühikese aja vältel ei saa suurt arengut loota,“ märkis Keel.