Lisaks peatreener Avo Keelele, kes juhendas Tallinna klubi üheksa aastat, siirdusid Selveri meestest Pärnusse ka Hindrek Pulk, Martti Keel ja Timo Tammemaa. 33-aastane Kristjan Õuekallas lõpetas aga karjääri.

Põhisidemängijaks tõi Selver Tartust Andres Toobali, noortest liitusid meeskonnaga kaks saarlast, nurgaründaja Karli Allik ja tempomees Ragnar Kalde. Ka peatreener on uus - mullu Rakveret juhendanud Rainer Vassiljev.

Meeskonnas jätkavad Oliver Orav, Deniss Losnikov, Helar Jalg, Meelis Kivisild, Martti Rosenblatt, Reimo Rannar ja Johan Vahter. Rakverest pärit teise sidemehe Ronald Järve jätkamine pole veel selge.

Selveri tegevjuhi Oliver Lälli sõnul hakkab kogenud Rosenblatt mängima tuleval hooajal rohkem esimest tempot, kus ta varem on vaid pisteliselt tegutsenud.

Mullu mitmes olulises mängus vahetusest sekkunud ja meeskonna võidule vedanud Oliver Orav jätkab küll esialgu diagonaalründajana, kuid treeningutel nähakse kõvasti vaeva, et 18-aastasest mängumehest tasemel nurgaründaja voolida.

Juurde plaanitakse tuua kaks meest välismaalt. "Selline idee meil tõepoolest on, sest ega Eestis üleöö ju uusi mängijaid peale ei kasva," sõnas Läll ning jätkas, "plaanis on tuua üks võõrleegionär diagonaal- ja teine nurgaründajaks."

Selver alustas mitmest teisest Eesti klubist hooajaks ettevalmistust varem. Esimesed treeningud tehti kaks nädalat tagasi. "Hetkel teeme üldfüüsilist ettevalmistust - mängime kõvasti näiteks rannajalgpalli -, kuid saali võrkpalli mängima veel lähinädalatel ei lähe," lisas Läll. Järgmisel nädalal teeb meeskond laagri Saaremaal, kust pärit on lisaks Kaldele ja Allikule ka Losnikov, Jalg ja Vahter.