Selver kaotas võõrsil peetud kohtumise avageimi napilt 26:28, võitis aga seejärel järgnevad 25:23 ning 25:21. Neljanda geimi suutis Jelgava meeskond napilt 27:25 võita ning viis seega mängu otsustavasse vaatusesse. Ka otsustav viies geim kulges tasavägiselt, kuni Selver suutis selle napilt 15:13 võita, vahendab volley.ee.

Schenker Liiga jätkub nädalavahetusel, kui peetakse koguni kaheksa kohtumist. Nädalavahetuse mänge iseloomustab võrkpalli populariseerimine erinevates Eestimaa paikades. Rakvere VK mängib oma laupäevase kodumängu Väike-Maarjas, üks Danpower Võru/Noortekoondise ning kaks Selver Tallinna mängu peetakse Kuressaares.

Selveri särgis tegi täna superesitluse Hindrek Pulk, diagonaalründaja realiseeris rünnakuid 64%-liselt, tõi meeskonnale kokku 36 punkti ning tema efektiivsuseks kujunes harvanähtavalt kõrge näitaja +25. Hea mängu tegi ka Selveri leegionär Dmitri Tsukov, kes tõi 26 silma ja jäi 12-ga plussi.

Schenker Liigat juhib BIGBANK Tartu 17 punktiga, Selver Tallinn jääb maha kahe silmaga, Pärnu VK ja RTU/Robezsardze kolmega. Viiendal ja kuuendal kohal on Rakvere VK ja TTÜ 9 punktiga.