Võitjate suurim skooritegija oli 20 punktiga (+12) Renee Teppan, nii Kristo Kollo kui Oliver Orav panustasid kumbki 11 puntki (+7 ja +7), Mihkel Varblane lisas 7 (+6) ning 5 blokiga säranud Marx Aru 6 punkti (+4). Rainer Vassiljevi juhendatava Selveri vastuvõtt oli 47%, rünnakuid lahendati 53-protsendiliselt, blokiga teeniti kokku 8 punkti, servil löödi 11 ässa (5 ässa kanti Teppani ja 4 Varblase kontole) ja eksiti 9 pallingul, vahendas Volley.ee.

TalTechi resultatiivseimaks tõusis 10 punktiga (-1) Valentin Kordas, Tamur Viidalepp lisas 9 silma (-2) ja Jörgen Vanamõisa 7 punkti (+5). TalTechi vastuvõtt oli 37% nagu ka rünnak, blokipunkte teeniti 3 ja servipunkte 6 (eksiti 10 pallingul).

Vaheringis mängivad kõik klubid omavahel ühe ringi. Eesti võistkonnad saavad pärast põhiturniiri lõppu vahegruppi kaasa stardipunktid 5 p.-1 p. (põhiturniiri 1. asetus 5 punkti, 2. asetus 4 punkti, jne.). Vahegrupi lõplik paremusjärjestus (stardipunktid + mängudelt saadud punktid) paneb paika poolfinaalide paarid, 1. koht vs 4. koht ja 2. koht vs 3. koht. Vahegrupis viimaseks jäänud võistkond langeb edaspidistest võistlustest välja ja saavutab EMV raames viienda koha.

Vaheringi asetused pandi paika järgmiselt: kaks alumist ehk Pärnu Võrkpalliklubi ja TalTech (vastavalt nende positsioonile hetkel turniiritabelis) enam esikolmikusse tõusta ei oleks saanud, seega nende kohtadeks jäid 4. ja 5. Esikolmik loositi, sest nii Saaremaa Võrkpalliklubil, Bigbank Tartu kui Selver Tallinnal on võimalus tõusta esimeseks. Loosiga sai 1. asetuse Bigbank Tartu, 2. asetuse Saaremaa VK ja 3. Selver.