Selveri noor koosseis - algrivistusse kuulusid Oliver Orav, Karli Allik, Lincoln Williams, Dmitri Dolgopolov, Mihkel Tanila, Siim Ennemuist ja Denis Losnikov - ei suutnud kahes esimeses geimis kuidagi oma mängu käima saada. Kolmandas geimis tuli Alliku asemel väljakule hüppeliigese vigastusest paranev Rauno Tamme, kelle abiga õnnestus Selveril ka silmad pähe saada. Neljandas geimis läksid aga võõrustajad kohe oma teed ja vormistasid ühtlasi matši võidu.

Williams tõi Selverile 19 (+9), Orav 10 (+3), Tanila 9 (+2) ja Tamme 8 (+3) punkti. 24-aastane Treial kuulus oodatult Karlovarsko algkoosseisu ning panustas võitu 6 punkti (+3). Michal Kriško oli Tšehhi klubi parim 22 punktiga (+13). Statistika.

Kordusmäng peetakse kahe nädala pärast Tallinnas. Edasipääsuks vajab Eesti meister nüüd 3:0 või 3:1 võitu ning seejärel tuleb alistada vastased ka kuldses geimis.

Taavi Nõmmistu koduklubi Maaseiki Noliko kaotas täna Meistrite liigas võõrsil Moskva Dünamole 1:3 (22, -23, 22, 20), eestlane väljakule ei pääsenud.