Eesti meisterklubi peatreeneri Rainer Vassiljevi sõnul on 193 cm pikkune Dolgopolov võrdväärne asendus Belgia liigasse siirdunud Andres Toobalile, kes oma noorele eale vaatamata toob meeskonda kogemust ning annab lisakäigu edukaks esinemiseks Euroopa klubivõrkpalli tugevaimas sarjas ehk Meistrite liigas.

Meistrite liiga esimese eelringi vastane selgus Selverile eile Roomas peetud võrkpalli galaõhtul. Esimese ringi vastaseks loositi Serbia meister Belgradi Crvena Zvezda, kellega kohtutakse Tallinnas 2. novembril ning võõrsil 6. novembril. Alagrupiturniirile jõudmiseks tuleb Selveril alistada kaks vastast. Eelringides kaotuse korral jätkatakse mängimist aste madalamal CEV Cup sarjas.

Klubi president Mihkel Roosme peab oluliseks, et Eesti klubivõrkpall on tänu Selverile Euroopas jätkuvalt esindatud ja noored mängijad saavad võimaluse jääda silma tugevatele välisklubidele. Samas on eurosarjas osalemine lisaks sportlikule resultaadile klubile tugevaks finantsiliseks väljakutseks. Esmasel hinnangul kasvab Meistrite liigast osavõtu tõttu klubi eelarve 25%. „Tegeleme aktiivselt uute toetajate leidmisega ning loodame igati, et Eestis tegutsevad ettevõtjad on valmis klubi arengusse panustama. Huvist võib meile lahkesti teada anda,“ ütles Roosme.

Selveri võrkpalliklubi on tegutsenud 16 aastat ning selle aja jooksul on võidetud kaheksa Eesti meistritiitlit ning seitsmel korral on tuldud Balti ühisliiga (praeguse nimega Saja Liiga) võitjaks. Lisaks esindusmeeskonnale treenib klubis üle 600 erinevas vanuses last ja noort ning klubi juhtimise all tegutseb Tammsaare teel Tallinna suurim rannavollekeskus Credit24 Arena.