Prantsuse klubi oli 3:0 ja 3:1 üle Sloveeniat esindavast Anhovo Kanalist ja küllap saadab oma luurajad täna õhtuks Tamperesse. Kaheksandikfinaali kohtumised peetakse järgmise aastanumbri sees, 4.-6. jaanuarini, teatab volley.ee. 

Eile peeti veel teisigi mänge. Challenge Cup sarjas langes üllatuslikult välja tugev Poola klubi Czestochowa Tytan, mängides Tel Avivi Maccabiga võõrsil 0:3 ja kodus 3:1, lisageim kaotati oma publiku ees koguni 8:15.

Rumeenia klubi Unirea DEJ lõi Zagrebi Mladostit 3:0 ja 3:1, Posojilnica (Austria) Kakanjit (Bosnia ja Hertsegoviina) 3:0 ja 3:2, Meneni Prefaxis (Belgia) Kaposvari Finot (Ungari) 3:2 ja 3:0. Teine Ungari klubi, Keckemet diskvalifitseeriti, kuna ei ilmunud mängule Novõi Urengoi Fakeli vastu.

CEV karikasarja avaringis Selverist kõige napimalt üle olnud Saloniki Aris lootis lisageimile ka eilses mängus Zaksaga (Poola). Avamäng võõrsil kaotati 0:3, kordusmängu viiendas geimis juhiti 14:13, aga see libises  ikkagi käest ja 2:3 kaotus tähendas edasipääsu Zaksale.

Tampere ja Selveri mäng algab täna kell 18:30.