Selver Tallinna vastane poolfinaalis on Valio/Võru VK, kes kaotas veerandfinaali avalahingu Pärnu VK-le 2:3, kuid suutis eile kodusaalis pärnakaid 3:1 võiduga üllatada. „Sellel meeskonnal pole nii tähtsat mängu olnud. Võimalus Final Fouri jõuda kammitses kohutavalt. Noored poisid peavad õppima pinget taluma,“ lahkas võidetud kohtumist Võru meeskonna peatreener Aigor Kaibald.

Suurema vaevata edenes poolfinaali Tartu Pere Leib, kes võitis avakohtumise esiliiga meeskonna TTÜ II vastu 3:0. Sellega seeria piirduski, sest TTÜ II meeskond loobus teisest kohtumisest. TTÜ ja Aeroc Rakvere paaris osutus paremaks Rakvere meeskond, kes avamängu võitis napilt 3:2 ning korduskohtumise kindlalt 3:0.

Eesti karikavõistluste finaalturniir toimub 6.-7. detsembril Võru Spordikeskuses. Esimeses poolfinaalmängus laupäeval, 6. detsembril kell 18.00 on vastamisi Tartu Pere Leib ja Aeroc Rakvere ning teises poolfinaalmängus kell 20.00 karikakaitsja Selver Tallinn ja Valio/Võru VK. Karikafinaal peetakse 7. detsembril kell 15.00.