Jalavigastust raviv põhisidemängija Kert Toobal on mõõduka koormusega treeninud ja jalg pidas vastu. Koormuse andmisel peab ta silmas ka seda, et tervis peaks vastu peatselt algaval klubihooajal. Toobal jätkab mängimist Türgi kõrgliigaklubis Sivasi Eylül, lõpetades möödunud hooaja seitsmendana.

Peatreener Avo Keel: „Täna hommikupoolikul treenis kogu meeskond kergelt jõusaalis, õhtul mängisime palli. Kõik teised mehed on terved, vähemasti pole keegi midagi kaevanud. Pärast trenni otsustame, kes 15-st treenijast Belgiasse sõidab.“

Otsus oli järgmine: 12-liikmelisest koondisest jäävad seekord välja sidemängija Kusti Nõlvak ning nurgaründajad Kristjan Õuekallas ja Jaanus Nõmmsalu.

Võistlustosinasse kuuluvad sidemängijad Kert Toobal ja Martti Keel, temporündajad Ardo Kreek, Raimo Pajusalu ja Siim Ennemuist, nurgaründajad Keith Pupart, Kardo Kõresaar ja Martti Juhkami, diagonaalründajad Argo Meresaar ja Oliver Venno, liberod Rait Rikberg ja Asko Esna.

Eesti delegatsiooni juhib Andrei Ojamets, Avo Keelt aitab Rainer Vassiljev. Volley.ee-d esindab Belgias Ain Võsu.

Eesti meeskond kohtub 7. septembril kell 20.30 Hollandiga, 8. septembil 20.30 Iisraeliga ja 9. septembril 18.30 Belgiaga. Kordusseeria samade vastastega etendub 14.- 16. septembrini Tallinnas, Kalevi spordihallis. Finaalturniirile pääseb neliku parim, lisamängude kaudu on õigus seda üritada ka teise koha saajal.