Napilt pääses vahegrupi võitja BIGBANK Tartu, kes pidi avamängus Biolars/Jelgava vastu pingutama maksimaalsed viis geimi. Tartlastele kuulusid mängu esimene, kolmas ja viies geim, Jelgava meeskond oli parem teises ja neljandas. Tavapäraselt tegid skoori meeskonna liidrid Robert Täht (21 punkti +7) ja Renee Teppan (20 punkti, +6), kuid parim oli täna hoopis Kristo Kollo, kes kogus 23 punkti ja jäi 14-ga plussi. Tartu mängis lõunanaabrid selgelt üle blokis (15-6), vastuvõtul (84%-65%) ja rünnakul (45%-39%), kuid tegi lubamatult palju omavigu - servil 21 ja rünnakul 17.

Kõige kindlamalt pani oma paremuse maksma põhiturniiri teisena lõpetanud Pärnu VK, kes alistas võõrsil Daugavpils Universitate ülekaalukalt 3:0. Tasavägist mängu sai näha vaid minimaalse kahepunktilise vahega lõppenud avageimis, edaspidi oli pärnakate paremus ilmne. Pärnu resultatiivseimad olid täna 17 punkti toonud Tamar Nassar ja Siim Põlluäär, Kardo Kõresaar kogus 10 silma.

Selle nädala põnevaimaks vastasseisuks tituleeritud Tallinna meeskondade Selveri ja TTÜ vahel on avamängu järel kaldunud selgelt Selveri poole. Seeria esimeses mängus alistati TTÜ võõrsil tulemusega 3:1 (-19, 19, 24, 17) ning nüüd vajatakse finaalturniirile pääsuks veel üht võitu. Kordusmäng peetakse laupäeval kell 16 Lilleküla Gümnaasiumis ning vajadusel kolmas mäng pühapäeval samal ajal samas kohas.

TTÜ sai täna hea stardi, võites mängu avageimi 25:19. Seejärel tuli aga Schenker Liiga tiitlikaitsjal järgnevas kolmes geimis Selveri paremust tunnistada, kusjuures tõeliselt tasavägine oli kaotatud geimidest vaid keskmine. Nagu mõlema meeskonna treenerid ja mängijad ennustasid, oli tänane võtmetegelane Hindrek Pulk. Selveri diagonaalründaja tõi kohtumise parimana 28 punkti ning näitas efektiivsust +12, ametivend Mart Tiisaar TTÜ-st jäi selgelt alla (17, +7).

Ainsa Läti meeskonnana sai täna võidurõõmu maitsta RTU/Robeszardze, kes Riias peetud kohtumises oli Rakverest parem numbritega 3:1. Mängu avageim kuulus RTU-le, Rakvere suutis seejärel küll seisu viigistada, kuid viimased geimid võitis kodumeeskond kindlalt. Rakvere meeskonna skoori eest hoolitsesid eelkõige kolm meest - Denis Sintov kogus 17 (+8), Aivar Silm 16 (+4) ja Rauno tamme 13 (+7) punkti. Rakvere jäi RTU-le selgelt alla blokis (6-17) ja rünnakul (44%-54%).