Ometi leidus 14 osaleja hulgas üks, kes suutis õigesti pakkuda nii finaalpaari (Tartu – Selver), võitja (Tartu) kui ka MVP (Robert Täht). Sellise täpse ennustuse tegi ERRi spordiajakirjanik Tarmo Tiisler, kirjutab volley.ee.

Kui uurisime Tiisleri seotust võrkpalliga, selgus, et ta on pallimänguga vägagi lähedalt seotud ja seda mitte ainult tööst tulenevalt.

„Nooruses käisin seitse aastat võrkpallitrennis. Minu esimene treener oli nüüd Saaremaal tegutsev Edgar Haavik. Hiljem harjutasin 1968. aasta N. Liidu meistri, tänaseks meie hulgast lahkunud Juhan Kalamägi käe all," rääkis Tiisler. Ja armastatud spordiajakirjanik lisas: „Side võrkpalliga on säilinud tänaseni. Vähemalt kord aastas mõnel muruväljakul ikka võrguplatsile satun."

Teist ja kolmandat kohta jäid ennustusvõistlusel jagama Märt Roosna (Eesti Päevaleht ja Delfi) ja Kalev Kruus (TV3, TV6). Mõlemad ennustasid Bigbank Tartu võitu ja ka Robert Tähe valimist MVP-ks, aga pakkusid tartlaste vastaseks finaalis Selveri asemel Pärnu VK.

Kui võrkpalliajakirjanik Roosna puhul oli hea tulemus ettearvatav, siis Kruusi ootamatult hea esinemine on kahtlemata selle ennustusvõistluse suurüllatus.