Salva Kindlustus toetab noorte võrkpalli eesmärgiga kindlustada tänasele Tartu Pere Leiva võistkonnale tugev järelkasv ning populariseerida võrkpalli senisest enam noorte seas. Salva Kindlustuse müügidirektori Algor Orava sõnul on koostöö algus olulise tähendusega just Eesti võrkpalli järjepidevuse vaatest. „Võrkpall on Eestis väga heal tasemel, selle edasine areng sõltub aga otseselt panusest noorte võrkpalli. Seetõttu otsustas Salva noorte võistkonna Premium7/Salva toetamisele ka õla alla panna,“ ütles Algor Orav.

Noorte võistkonna arendamise ja treenimise eest vastutava SK Duo noortetöö juhi Hendrik Rikandi sõnul on koostöö algus Salvaga väga hea uudis kõikidele võrkpalli sõpradele. „Lisaks võistkondade toetamisele käivitame Salva abiga Eestis esmakordselt liiga ka kõige väiksematele spordihuvilistele. Võrkpall on muutumas üha olulisemaks ja kõrgel tasemel spordialaks Eestis, koostöös Salvaga püüame rohkem noori võrkpalli pisikuga nakatada.“

Premium7/Salva noortevõistkonnad on esindatud erinevates vanuseklassides nii poiste kui tüdrukute seas. Hendrik Rikandi sõnul on alanud hooajal eesmärgiks üle mitme aasta võtta mõnes vanuseklassis ka medal. Premium7/Salva võistkondi saab juba mängimas näha 14.-16. oktoobril, mil U-18 poisid võistlevad EVF karikavõistluste tsooniturniiri raames Põltsamaal ning tüdrukud Kuressaares. Head võimalused Premium7/Salva tugevaks mänguks on Rikandi hinnangul U-16 võistkondadel, kes asuvad võistlustulle 11.-13. novembril.