Nikodem Krzysztof Wolanski on 198 cm pikkune ja 26 aastane sidemängija, kes on oma karjääri jooksul mänginud nii Poolas (Jastrzebski Wegiel, Luczniczka Bydgoszcz, Effector Kielce), Belgias (Noliko Maaseik) kui ka Šveitsis (TV Schonenwerd). Samuti on mängumees kuulunud mitmeid aastaid ka Poola noortekoondisesse.

"Klubi ootab sidemängija positsioonil tugevat meeskonnasisest konkurentsi, mis viib kindlasti ka võistkonda edasi. Igatahes on meil nüüd kaks erinevat, kuid heal tasemel sidemängijat ja saab näha, kes neist rohkem treenerite usaldust võidab," seisab saarlaste Facebooki postituses.

Uue mehega on tehtud ka lühike intervjuu.

Kuidas on su karjäär siiani möödunud?

Neli hooaega olen ma mänginud Poola kõrgliigas, ühe hooaja Poola esiliigas ja ühe hooaja nii Belgias kui Šeitsis. Nendest aegadest on mul palju häid mälestusi ja olen kohtunud paljude toredate inimestega.

Mida pead enda tugevusteks võrkpalliväljakul?

Peale tõstmise ma ütleksin et serv, kaitse ja enesekindlus.

Mis on sinu suurimad võrkpallialased saavutused?

Ma arvan, et 3. koht Poola Plusliga-s, ja 2. koht Belgia meistrivõistlustel. Samuti oli eriline tunne alustada Meistrite Liigas põhikoosseisus mänge.

Mida sa ootad uuelt hooajalt?

Ma soovin kõige rohkem, et meil on võimalik lõpetada hooaega ilma, et vahepeal oleksid koroona tõttu mängupausid.

Kas sa teadsid midagi meie klubist või mõnest oma uuest meeskonnakaaslasest ennem?

Ma olen veidi vaadanud eelmise hooaja mänge ja olen tähele pannud, et meeskonnal on palju fänne, mis teeb mind väga õnnelikuks. Ma tean, kes on Keith Pupart (ajast, mil ta mängis Poolas) ja ka Sauli Sinkkoneni vastu olen ma Belgias mänginud.