Nagu öeldud, on Saaremaa näol tegu tiitlikaitsjaga, Rakvere lõpetas eelmise aasta karikavõistlused poolfinaalis, kus tuli alla vanduma just Saaremaale, kirjutab volley.ee.

Mõlemad meeskonnad tulevad karikamängule vastu võiduemotsioonide pealt. Saaremaa sai viimasel nädalavahetusel Credit24 Meistriliigas kirja võidud Jekabpilsi Luši ja Daugavpilsi ülikooli üle, Rakvere alistas Limbaži.

Veerandfinaali korduskohtumine toimub 24. novembril kell 17.00 Kuressaares.

Selles tabelispooles kindlustas viimati poolfinaalikoha Selver Tallinn, kes sai kahel korral jagu Eesti Maaülikooli Spordiklubi meeskonnast.

Teises tabelipooles on poolfinaalikoha kindlustanud Pärnu VK, kes sai kahel korral jagu esiliigaklubist TalTech/Kiili. Sama tabelipoole teises veerandfinaalis on vastamisi Bigbank Tartu ja esiliigameeskond Tallinna Ülikool ja avakohtumises võttis Bigbank 3:0 võidu. Seeria teine kohtumine peetakse 25. novembril.

Mängitakse kodus-võõrsil süsteemis kuni finaalini. Edasi pääseb kaks võitu saanud võistkond või juhul kui mõlemal võistkonnal on 1 võit ja 1 kaotus, siis mängu eest antavate suurema punktide arvuga võistkond. Punktide võrdsuse korral mängitakse kuldne geim.

Kaheksandikfinaalid peavad olema mängitud 29. oktoobriks, veerandfinaalmängud 16. novembriks ja poolfinaalmängud 10. detsembriks. Karikafinaalid toimuvad 22. detsembril. Finaalide toimumispaik selgub pärast poolfinaale ja 2018. aasta karikafinaalid toimuvad selle meeskonna kodusaalis, kes lõpetas kahest finalistist 2017/2018 hooajal Eesti meistrivõistlused kõrgemal kohal.