Urmas Tali juhendatava meeskonna edukaim oli täna 18 punktiga (+15) Siim Põlluäär, Rauno Tamme lisas 10 silma (+8), kirjutab volley.ee. Saaremaa vastuvõtt oli 41%, rünnak 46%, blokipunkte teeniti 4, servil löödi 8 ässa (neist 5 Põlluäär) ja tehti 7 viga. Rakvere poolel jõudis ainsana kahekohalise punktiskoorini Taavi Nõmmistu, kes tõi 10 punkti (+2). Rakvere vastuvõtt oli 43%, rünnak 36%, servil löödi 1 äss ja tehti 10 viga, blokiga saadi samuti vaid 1 punkt.

Veerandfinaali korduskohtumine toimub 24. novembril kell 17.00 Kuressaares.

Saaremaa näol on tegu tiitlikaitsjaga, Rakvere lõpetas eelmise aasta karikavõistlused poolfinaalis, kus tuli alla vanduda just Saaremaale.

Selles tabelispooles kindlustas viimati poolfinaalikoha Selver Tallinn, kes sai kahel korral jagu Eesti Maaülikooli Spordiklubi meeskonnast.

Teises tabelipooles on poolfinaalikoha kindlustanud Pärnu VK, kes sai kahel korral jagu esiliigaklubist TalTech/Kiili. Sama tabelipoole teises veerandfinaalis on vastamisi Bigbank Tartu ja esiliigameeskond Tallinna Ülikool ja avakohtumises võttis Bigbank 3:0 võidu. Seeria teine kohtumine peetakse 25. novembril.