Arkas võitis avageimi 25:19. Teises oli taga 18:22, kuid võitles visalt ja võitis sellegi 26:24. Kaotusseisust välja tulemise ajal tegi serviseeria Robert Täht, kes lajatas viigiseisul 22:22 serviässa. Kolmas geim võideti juba selgemalt 25:18.

Arkas kaotas seeria kaks esimest mängu Istanbulis numbritega 2:3. Kolmandas mängus Izmiris jäädi ilma enesevalitsuse kaotanud ja kohtunikke töötlenud peatreener Glenn Hoagist ja oldi kaotusseisus 0:2. Siis toimus pööre ja pärast seda on võidetud juba kuus geimi järjest.

Taas saab raporteerida, et Eesti koondislane tegutses esmaklassiliselt. Ta oli resultatiivne, aga lisaks sellele rassis ka kaitses väga vihaselt, püüdis igat palli ära tuua ja kohati tõigi palli lootusetust olukorrast tagasi. Lisaks hiilgas 191-sentimeetrine võrulane ka blokis. Kokku tõi ta 17 punkti (sh 2 serviässa ja 3 blokki; rünnak koguni 63%; kasutegur +10). Nii mõnigi vastane võib isegi öösel temast õudusunenägusid näha, sest kohati tundus, et Täht jõudis kõikjale. Diagonaalründaja Adis Lagumdzija tõi võitjatele samuti 17 punkti, Hollandi koondise pommitaja Wouter Ter Maat oli vastaste kõige tulemuslikum 14 silmaga. STATISTIKA

Ühtlasi täitis Täht oma suure soovi. Nimelt rääkis ta peale kolmandat mängu, et Izmiris oli kodupubliku ees vapustavalt hea mängida - täismaja 3500 inimest toetasid nii hästi ja kindlasti tahaks seda kõike kogeda ka viiendas mängus. Kui kaks esimest matši peeti Istanbulis, siis järgmistes on Arkas saanud nautida koduseinte eelist ja ka viies otsustav mäng peetakse Izmiris.

Võib öelda, et Türgi meistritiitel oleks taasiseseisvumise järel eestlaste jaoks kõige kõvem saavutus klubivõrkpallis (vähemalt riikide meistriliigadest rääkides), Türgis pole meie mehed varem võitnud, rääkimata ka sellest tugevamaks peetava Venemaa, Itaalia või Poola meistrivõistlusi.