Algaval klubihooajal Poola meistriliigas Gheorghe Crețu käe all mängima hakkavad nurgaründajad Robert Täht ja Keith Pupart kuulusid mõlemad sinisärkide rivistusse. Lisaks neile jooksid Eesti poolel algrivistuses platsile diagonaalründaja Renee Teppan, keskblokeerijad Andri Aganits ja Timo Tammemaa, sidemängija Andres Toobal ja libero Rait Rikberg. Cretu jälgis mängu tribüünilt, lastes meeskondi juhendada abitreeneritel ehk vastavalt Rainer Vassiljevil ja Daniele Capriottil.

Alates teisest geimist kuulus algrivistusse Henri Treial, kes asnedas vaheldumisi nii Aganitsa kui Tammemaad. Kolmandast geimist asendas Pupartit Martti Juhkami ja Rikbergi Madis Pärtel. Ardo Kreek, Kert Toobal ja Oliver Venno sekkusid mängu episoodiliselt, Rauno Tamme mänguaega ei teeninud.

Koondise parimana tõi Robert Täht 21 punkti, realiseerides 38 tõstest 20. Renee Teppan lisas 20 ja Andri Aganits kümme punkti. Meie rünnakuprotsent oli 49 ja vastuvõtt 57, Lubini klubi näitajad olid 43 ja 52. Blokis teenis mullu Poola kõrgliiga debüüthooaja seitsmendana lõpetanud meeskond tosin, meie kümme punkti. Selles elemendis oli edukaim kolme sulustamisega Teppan.

Nädalavahetusel jätkab Eesti rahvusmeeskond Euroopa meistrivõistlusteks valmistumist kahe võõrsilmänguga Slovakkia vastu, kellega kohtutakse Puchovis.