Mõlemad eestlased panustasid võitu kahekohalise punktisumma, lisaks näitas Täht hooaja parimat rünnakuefektiivsust, kirjutab volley.ee.

Poola kõrgliiga 17. voorus sõitis Lubini meeskonnale külla Kielce Effector, soovides heastada põhiturniiri esimese ringi 2:3 kaotust. Samade võistkondade teistkordne kohtumine enam tasavägist heitlust ei pakkunud ja külalised revanši võtta ei suutnud, kui Cuprum oli kodupubliku ees kindlalt parem 3:0 (20, 16, 17).

Kümne silmaga plussi jäänud ja kokku 14 punkti kogunud Robert Täht oli eriti silmapaistev rünnakul, realiseerides kuueteistkümnest tõstest koguni 12. Seega kujunes Tähe efektiivsuseks harvanähtavalt kõrge 75%, mis on ühtlasi ka eestlase tänavuse hooaja tippmark. Eelmine parim tulemus 68% pärines oktoobrikuust Bielsko-Biala meeskonna vastu.

Sarnaselt koondisekaaslasele oli rünnakul hoos ka Keith Pupart, kes lõi kuueteistkümnest tõstest punktiks üheksa (56%). Lisaks aitas Pupart võitjaid ühe pallinguässaga. Taaskord said eestlased suure koormuse ka pallingu vastuvõtul, kui 43-st vastase pallingust 19 olid suuantud Pupartile (täpsus 53%) ja 10 Tähele (50%).

34 punkti kogunud Cuprum tõusis eilse võiduga turniiritabelis viiendaks, kuid lähim jälitaja Olsztyn võib tänase mänguga eestlaste koduklubist taaskord mööduda. Neljandal kohal paikneval Jastrzebski Wegielil on kirjas 36 punkti. Eilne vastane Effector hoiab kuueteistkümne meeskonna konkurentsis 15 punktiga 12. kohta.