"Enne igat mängu harjutame blokeerimist koos poistega, täna juhtus lihtsalt nii, et ühe hüppe ajal põrkusid pead valusalt kokku ja haavast hakkas verd jooksma," sõnas Täht mängujärgselt Delfi Spordile.

Haava tõttu ei saanud Täht esimeses, Selverile kaotatud geimis olulist rolli mängida, kuid see-eest tõusis ta esile võidetud teises geimis. Ehkki Selver läks alguses veenvalt mitme punktiga juhtima, suutis Täht enda tugevate löökide ja meeskonnakaaslaste ergutamisega Tartu tagasi mängu tuua. "Natuke uimane olin sellest löögist pähe, kuid oluliselt ei seganud. Tänasesse mängu tõin energiat küll," lausus Täht.

Kui neljandas geimis oli seis 16-8 Tartu BIGBANK-i kasuks, näis matši saatus olevat juba peaaegu otsustatud. Ometi suutis Selver jõuda geimi lõppfaasis vahepeal ainult kolme punkti kaugusele. "Nad hakkasid rohkem riskeerima, läksid julgemaks," leidis 20-aastane võrkpallur.

Järgmiste mängude osas oli Täht optimistlikult meelestatud. "Audentes pole Selveri jaoks päris õige kodusaal, nagu meie oma siin. Usun, et suudame näidata ka Tallinnas head mängu," ütles Täht.