Laupäeval jõudsid plussringi kolme järjestikuse võiduga poolfinaali Täht ja Venno ning Tocs ja Finsters.

Pühapäevases esimeses veerandfinaalis kindlustasid koha nelja parema hulgas Antoms ja Natrins, kes võitsid tulemusega 2:0 (15, 18) kaasmaalasi Ingars Ivanovsi ja Edvarts Buividsit. Teises veerandfinaalis läks võitja selgitamiseks vaja kolme geimi, kui teise etapi parimad Karl Jaani ja Rain Raud alistasid 2:1 (-19, 21, 15) Argo Arak - Kaarel Kaisi.

Lätlaste siseasjaks kujunenud esimeses poolfinaalis jätkasid võidulainel Tocs ja Finsters, kes liikusid 2:0 (17, 14) paremusega Antoms - Natrinsi üle finaali. Neljanda järjestikuse võidu saavutanud Täht ja Venno olid teises poolfinaalis tulemusega 2:1 (-21, 10, 12) üle Jaanist ja Rauast.

Pronksmedalimängus kaotasid Jaani ja Raud 1:2 (-18, 18, -11) Antoms - Natrinsile. Sarnaselt 3.-4. koha mängule ei suutnud Eesti võistkond ka finaalis Läti esindust üle mängida, kui Täht ja Venno pidid kuldmedalimängus leppima 0:2 (-21, -14) kaotusega Tocs - Finstersi vastu.

Premium 7 Grand Prix rannavõrkpallisari jätkub nädala pärast Tallinna Pirita rannas, kui mängimisele tuleb Vytautas Cup.