Võrkpalli Meistrite liiga neljas voor erinevalt eelmistest eestlastele personaalselt hõiskamiseks põhjust ei andnud.

C-gruppi kahe 3:2 võiduga alustanud Maaseiki Greenyard külastas Kaasani Zeniiti, keda kodus võideti. Täna tegid venelased Belgia klubi pihuks ja põrmuks, geimides anti neile 14, 10 ja 22 punkti. Maaseiki temporündaja Andri Aganitsa isiklikku saldosse kogunes 2 punkti, kokku saigi ta mängu peale vaid neli tõstet.

Kaasan möödus tabelis Maaseikist ja kolmandaks langenud belglaste edasipääsulootus muutus väga-väga teoreetiliseks. Tuletame meelde, et edasi saab kõigi viie alagrupi parim ja lisaks kolm teise koha omanikku.

D-grupis alistas Robert Tähe leivaisa Perugia Timo Tammemaa koduklubi Toursi 25:21, 25:15, 25:21. Täht ise käis vahetusest servimas, neljast pallingust eksis ta ühel. Tammemaa alustas harjumatult vahetusmängijate kastis, teises ja kolmandas geimis oli ta juba põhikoosseisus ja kogus lõpuks kolm punkti, kaks rünnakuga ja ühe serviässaga. Neljast mängust neli võitnud Perugia on sisuliselt kindlustanud koha veerandfinaalis.

E-grupis pidi Martti Juhkami vigastuse tõttu kõrvalt vaatama, kuidas ta tööandja Friedrichshafen oli suurtes raskustes grupi autsaideri Vojvodinaga, võites lõpuks 3:2. Ka Saksamaa klubi edasipääsulootused on teoreetilised, sest ees seisavad mängud võõrsil Zaksa ja Roeselarega.