Eesti alistas Rootsi kordusmängus 3:0 ja pääses taas EM-finaalturniirile. Venno tõi Eesti koondise resultatiivseimana 20 punkti, Robert Täht lisas 12. Kusjuures Täht sai alles riietusruumis teada, et on seekord Martti Juhkami asemel põhikoosseisus.

„See tuli mulle üllatusena. Mõtlesin: ahah, okei. Aga mängida oli kõva. Venno vedas meid ja nõnda oli teistel ka hea mängida. Tegelikult tulid need kaks esimest geimi väga raskelt, kolmas oli juba paras laiba mõnitamine,“ lausus Täht, kes jõudis finaalturniirile esmakordselt. „Ülikõva saavutus! Emotsioonid on suurepärased.“

„Staar, mis sa jutustad seal, lähme parem pidutsema!“ hõikas libero Rait Rikberg Eesti ajakirjanike piiramisringis olevale Tähele.

Teine päeva peakangelane Venno märkis, et ohjad olid terve kohtumise jooksul Eesti käes. „Põhimõtteliselt terve mängu dikteerisime sündmusi. Kõik suutsid täna väga head servi lüüa,“ rääkis Venno, kes tunnistas, et mängu tähtsus ei seganud teda kordagi. „Mul oli peas vaid mõte, et andke juurde, andke juurde (tõsteid – M. R.),“ meenutas ta ärevaid hetki.