Võõrsil toimunud finaalseeria teises mängus Tirol Bleiburgi SK Posojilnica Aich/Dobile sõnaõigust ei andnud, kui avalahingu kaotus revanšeeriti 3:0 (19, 22, 19) võiduga. Kogu kohtumise kaasa teinud Eesti koondislane Renee Teppan kogus võitjate parimana 9 punkti, kirjutab volley.ee.

Teppan tõi võidu võtmena välja kollektiivse tegutsemise: "Olime suhtumise poolest kui ümbersündinud. Ükski mängija meie poolt kahekohalise punktisummani ei jõudnud, see näitab kui kollektiivselt me väljakul tegutsesime. Suutsime pallingul juurde panna, mistõttu vastasel oli selgelt probleeme rünnakul. Teisalt ka meil oli raskusi rütmi leidmisega just rünnakul. Sellest tulenevalt oli meil oluline mäng kohati lihtsalt positiivsena hoida, millega me ka hakkama saime."

"Järgnevates vastasseisudes kindlasti nii lihtsalt läbi aetud ei saa, kuid eile lihtsalt oli päev, kus tark mäng oli efektiivsem kui jõuline mäng. Üldises pildis usun, et nüüd on kõikidel meestel pinged maas, kuid selge on see, et suhtumine peab samaks jääma järgneva, loodetavasti kolme mängu jooksul," lisas eestlane.

Nelja võiduni peetava finaalseeria kolmas kohtumine on kavas kolmapäeval Innsbruckis.