Teppani sõnul polnud mängu algus meeskonnale ega talle sugugi lihtne, kuid kokkuvõttes võib kindlasti rahule jääda. Aganitsa mäng aga ei õnnestunud sugugi - temporündaja kogus vaid ühe punkti ja jäi efektiivsuses neljaga miinusesse. Eelmisel pühapäeval mängiti samuti Perugiaga ja siis kaotati samale tiimile kindlalt 0:4.

Nädal varem saavutas Altotevere sõprusturniiril kolmanda koha, kaotades poolfinaalis selgelt 0:3 Modena Volleyle, kuid võitis seejärel kolmanda koha mängus 3:0 Copra Piacenzat. "Väärt võit oli, kuigi kõik põhimehed meie vastu platsil polnud," sõnas kahe geimiga 15 punkti kogunud Teppan. Selle turniiriga jäi rahule ka Aganits: "Serv toimis hästi, rünnak oli tasemel ja paar blokki tuli ka."

Volley.ee-le ütles Aganits, et on alustanud iga kohtumist põhikoosseisus ja saanud korralikult mänguaega. "Hetkel ütleks, et mäng logiseb igalt poolt, aga kümme päeva on esimese mänguni ja proovime parandusi teha," rääkis Aganits, jätkates: "treeneri sõnul oleme õigel teel saamaks paremaks, kuid peame jääma positiivseks ja keskenduma alati igale sooritusele maksimaalselt."

"Praegu olen oma valikuga rahul, et tulin siia. Mängin küll natuke nõrgemas klubis, kuid vastasseisud tugevate tiimidega mõjuvad arengule kindlasti hästi. Kui sel hooaajal jõuame play-offi, oleks see väga korralik tulemus," sõnas Aganits eelseisva hooaja kohta.

Itaalia Superliga (endine A1) saab alguse sel nädalavahetusel, kuid eestlased peavad oma debüüti veel nädalakese ootama, sest Altotevere on avavoorus vaba. Esimeses liigamängus minnakse 26. oktoobril vastamisi Exprivia Neldiritto Molfettaga, kus mängivad lisaks kohalikele ka Horvaatia, Hispaania, Sloveenia ja Hollandi koondiste põhitegijaid.