Kaks ja pool nädalat tagasi loobus klubi Aigor Kaibaldi teenetest ning tõi treeneritoolile eelmisel hooajal Pärnut juhendanud Tali. Uue lootsiga on klubi pidanud kaks kohtumist. Kui Tallinna Selveri vastu saadi tasavägises mängus 1:3 kaotus (seejuures kõik kolm geimi kaotati minimaalse vahega), siis eile teeniti 3:2 võit Daugavpilsi ülikooli üle.

"Praegu on veel vara põhjapanevate järelduste tegemiseks, aga võib öelda, et nüüd on asjad rohkem paigas. Urmase tulekuga on mängujoonis muutunud kindlamaks," selgitab Järv, lisades, et sisekliima oli meeskonnas hea ka varem. "Mängijad on üksteisega hästi läbi saanud kogu aeg, minul isiklikult polnud mingeid probleeme ka Aigoriga. See oli igaühel rohkem individuaalne teema. Vallandamise otsus tuli lõpuks ju klubi juhtkonna, mitte mängijate poolt."

Tempokas valgevenelane ja Tamme esiletõus

Kuu aega tagasi sai Rakvere väärt täienduse temporündajate osakonda, kui meeskonnaga liitus valgevenelane Sergei Taras. "Eestist reaalselt polnud võtta enam hea tasemega tempomeest. Ta on tark mängija ja oma oskustelt üle Eesti keskmise," kiidab Järv 26-aastast lisandust. Muide, lähiajal loodab Rakvere tuua meeskonda piiri tagant ka ühe nurgaründaja.

Lääne-Virumaa klubi resultatiivseimaks mängijaks on viimastes mängudes kerkinud 22-aastane Rauno Tamme, kes on saamas Schenker liigas stabiilselt mänguaega alles esimest aastat. Nii Selveri kui Daugavpilsi vastu tõi Kadrinast pärit, ent Viljandis spordikoolis käinud mängumees 21 punkti (rünnak vastavalt 53 ja 45 protsenti). 

"Oma vanuse ja mängupraktika kohta on ta ülesannetega hästi hakkama saanud," leiab Järv.

Ka isiklikus plaanis on Järv, kes esindab paariaastase vahe järel taas oma kodulinna, senise hooaja käiguga rahule jäänud. "Ma ei kahetse Selverist ära tulemist. Kuna euromänge tänavu pole, siis on koormus veidi väiksem ja saan ülikoolile rohkem keskenduda," nendib viimast aastat TTÜ-s avaliku sektori majanduse erialal studeeriv sidemängija. Muide, nädala sees peab Rakvere kõik treeningud Tallinnas Rannamõisa tee ääres asuvas uues spordiklubis Teras, mis hõlbustab pealinnas elavatel mängijatel spordi ühildamist kooli ja tööga.

Järgmise mängu peab Eesti-Läti ühisliigas 8. kohal paiknev Rakvere neljapäeval, kui kodus minnakse vastamisi neli kohta kõrgemal asuva TTÜ-ga.