Mängu esimese geimi võitsid Tehnikaülikooli mängijad 25:23 ning teise 25:22, poolfinaalkohast lahutas neid seejärel vaid üks geim, kirjutab volley.ee. Kui Rakverel enam tagasiteed polnud, võideldi visalt ning tasuks ka viiegeimilise kohtumise võit.

Rakveres kandsid liidrikoormat täna kolm meest - 22 punkti kogus Rauno Tamme (efektiivsus +13), 21 punkti Denis Sintov (+9) ja 20 Aivar Silm. Kaks TTÜ põhitegijat - diagonaal Mart Tiisaar (23 punkti, +13) ja temporündaja Siim Ennemuist (11, +10) olid täna tasemel, kuid lahingukaaslaste abi jäi lahjaks.

Seeria jätkub neljapäeval, kui kell 18:30 ollakse vastamisi TTÜ spordihoones. Juhul, kui Rakveret saadab edu ka neljandas mängus, peetakse seeria otsustav mäng 16. märtsil Rakveres.

Teises veerandfinaalpaaris on Pärnu VK ja Danpower Võru/Noortekoondis kolmandat korda vastamisi kolmapäeval, 12. märtsil kell 19 Pärnus. Kui kuurortlinna klubi võidab kodusaalis seeria kolmanda mängu, minnakse poolfinaalis vastamisi BIGBANK Tartuga. Pärnu edu korral ootab TTÜ - Rakvere paarist oma vastast põhiturniiri võitja Selver Tallinn.