Klubi juhtidega mindi lahku sõbralikult, kirjutab volley.ee. Meneni meeskonnas on vaid osa mängijad täisprofessionaalid, teine osa töötab või õpib. Seetõttu tehti kahe asemel vaid üks trenn päevas, mis kestis aga neli tundi.

"Minu keha ei pidanud sellisele trennile lihtsalt vastu. Olen juba 35-aastane ja pean saama kahe trenni vahel puhata. Igalt poolt hakkas lagunema, viimasel ajal mängisin ja treenisin süstide toel. Muidugi oleks võinud niimoodi hooaja lõpuni teha, ent siis oleks koondisesuvi ja minu edasine karjäär kahtluse alla sattunud ja tuli otsustada, mida teha," rääkis Rikberg.

"Klubi oli väga mõistev ja tuli mulle vastu, läksime lahku sõpradena ja sain sealt palju häid emotsioone. See otsus oli aus nii nende kui minu enda suhtes, sest ma ei saanud endast enam 100% anda," selgitas libero.

Nüüd võtab Rikberg mõneks ajaks aja maha. "Paar nädalat olen võrkpallist eemal ja lihtsalt puhkan. Lähen hüppeliigeste ja põlvega uuringutele ja püüan end korda saada. Ma pole ju viimased neli aastat puhata saanud, klubihooajale järgnes igal aastal kohe koondis. Kindlasti ei ütle ma, et karjäärgiga on kõik, tahan lihtsalt terveks saada. Kahju on sellest, et ei saanud Meneniga tulla Pärnusse eurosarja mängima, seda oleks väga tahtnud teha," lisas võrkpallur.