"Räägime küll, et lätlasi finaalturniiril ei ole. Võistkondade mõttes on see küll nii, aga mängijaid on ju omajagu. Neist saaksime peaegu terve kuuiku kokku. Seda ei tohi ka ära unustada," märgib ta volley.ee-le antud intervjuus tabavalt.

"Minu arvates on finaalturniiril väga õiged võistkonnad. Hooaja jooksul on kõik neli klubi näidanud, et nad väärivad siia pääsemist. See, et Rakvere oli põhiturniiril viies ja alistas veerandfinaalis neljanda paigutuse saanud Vilniuse ei mängi selles mõttes rolli, et läbi hooaja on just algaval nädalavahetusel heitlusse asuvat neli Eesti klubi näidanud kõige stabiilsemat mängu."

Poolfinaalis ootab Selverit ees duell „vana vaenlase” Pärnu Võrkpalliklubiga. Möödunud hooajal pidasid klubid seitsmemängulise Eesti meistrivõistluste vastasseisu, käesoleval said kokku karikafinaalis, kus suvepealinna võistkond oli Audentese spordihoones toimunud matšis parem 3:2.

"Kõik mängud on olnud kahe võrdse võistkonna heitlused. Kui võtame väikest pilti, siis meie omavahelistes matšides on esinenud pikki pallivahetusi, mis läinud nii ühele kui teisele poole. Seda saab laiendada ka suuremaks, mida iseloomustab see, et mõlemad võistkonnad on neis kohtumistes võite noppinud," ütles Vassiljev, kes loodab, et tema mehed suudavad tähtsa mängu vaimus jalad maa peale jätta.

"Algava turniiri puhul ei ole kindlasti vaja häälestamiseks mingeid imevahendeid. Pigem tuleb just vältida, et meestel ei tekiks ülehäälestamist. Vaadates korra veel vastaseisudele Pärnuga, siis mul on hea meel, et oleme neis mängudes näidanud head võitluslikku olekut. Loodan, et sama kandub edasi ka hooaja otsustavatele mängudele."