Sastamala VaLePa - Tallinna Selver 3:0 (25:20, 25:17, 25:19)
Vastuvõtt 67% - 45%, rünnakuefektiivsus 48% - 35%.
Olli Kunnari 19 p (+15), Eduard Venski 11 p (+8) – Lincoln Williams 23 p (+11), Helar Jalg 5 p (+2).

*Olli Kunnari, Olli Kunnari ja veelkord Olli Kunnari. 32-aastane Soome koondise raudvara mängis niivõrd hea mängu, et isegi statistikas vastu vaatavad punktiarv 19, ründeefektiivsus 62% ja pluss/miinus süsteemi +15 ei anna piisavalt hästi edasi seda, kuivõrd filigraanselt nurgamees tegelikult Selveri kaitse lahti harutas. Tema puhul on märksõnad mitmekülgsus ja äärmiselt hea mängulugemine, mis annavadki kokku Euroopa tippklassist võrkpalluri.

*Soomlaste selget paremust näitasid mõlemad peamised statistilised näitajad - vastuvõtu- ja rünnakuprotsent. Selveril vastuvõtt 45%, VaLePa-l 67%, Selveril rünnak 35%, VaLePa-l 48%.

*Lincoln Williams säras meeskonna kindlale kaotusele vaatamata. 42 tõstest lõi ta maha 17 (40%), mis pole küll iseenesest ming imenumber, kuid võtkem arvesse, et VaLePa oli teda tihti tulnud võrgu kohale tervitama suisa kuuekäelise blokiga.

*Williams lõi täna 5 ässa, kõik ülejäänud Selveri ja VaLePa mängijad kokku aga 4 ässa.

*Kui Williams hetkeks ära unustada, lõi Selver 1 ässa ja eksis servil 8 korral.

*Williams tegi mängu jooksul 3 jalaviga ehk astus tagaliinist rünnates varvastega 3 meetri joone peale.

*Mängu alguses vältisid soomlased servil Federico Marrettal, ent niipea, kui nad nägid, et itaallane pole täna heas hoos, hakati pallima üha rohkem just tema peale. Vastuvõtuprotsent oli Marrettal lõpuks kohutav, vaid 24%.

*Marretta noor kolleeg Johan Vahter pälvis aga peatreeneri kiidusõnad, kuna sai vastuvõtuga hästi hakkama. Libero suunas löödi enim ehk 27 servi, kuid tema vastuvõtuprotsent oli sellegipoolest Selveri parim - 56%.

*VaLePa kasutas täna kolme geimi jooksul vaid 7 meest (põhikoosseis + libero), Selveril oli sama number 10. Väljakule ei pääsenud Selveri poolel vaid Karli Allik ja Ergo Sartakov.

*VaLePa head ettevalmistust tänaseks mänguks näitab ka tõsiasi, et Selver sai kogu mängu peale vaid 4 blokki. Tõsi, palju suurem polnud sama number ka vastastel - 7.

*Tegu oli Rainer Vassiljevi 1. mänguga eurosarjas peatreenerina..

*Mängu käis vaatamas 900 pealtvaatajat. Saali oleks mahtunud 300 inimest rohkem.