Tallinna Selver 3:1 Pärnu VK (21:25 25:21 25:17 25:23)

*Avo Keel on kaotanud Pärnu peatreenerina kõik kolm kohtumist oma endise koduklubi Selveri vastu. Tõsi, kaks neist tulid hooajaeelsetes kontrollkohtumistes, kui meeskonna ridadest puudusid lisaks Kardo Kõresaarele ka Timo Tammemaa ja Hindrek Pulk.

*Pärnu meeskonnas said korralikult mänguaega mõlemad sidemängijad - Martti ja Markkus Keel -, kellel on kokku vanust 41 aastat. Täpselt sama vanana lõpetas duo treenerist isa 2004. aastal mängijakarjääri.

*Pärnu tegi ühes geimis keskmiselt 5,2 serviviga, Selver 4,5.

*Vahetusest sekkunud Pärnu nurgaründaja Jaanus Nõmmsalu hiilgas vastuvõtul - ametliku statistika järgi oli tema protsent suisa 82.

*Tempomehi hooaja alguses Eesti meeskonnad väga tihti rünnakul kasutada ei julge. Pärnu poolel said temporündajad kokku 18 tõstet (realiseeriti neist 5), Selveril aga veelgi vähem, 15 (5).

*Pärnu temporündaja Timo Tammemaa ei realiseerinud rünnakul ühtegi 9 tõstest, kuid oli blokis 4 punktiga üleplatsimees.

*Pärnu meeskonna ainsa võõrleegionäri, 21-aastase leeduka Arnas Rumševičiuse mäng piirdus eile 1 serviga. Selveri 61 tõstest olid aga enam kui pooled (36) suunatud just kahele leegionärile.

*Selveri austraallasest diagonaalründaja Lincoln Williams tõi eile küll üleplatsimehena 26 punkti, ent kiidusõnu väärib ka sidemängija Andres Toobal, kes mängis paljudel kordadel talle kätte tühja võrgu.