Fakeli võitu võis eeldada, mängib ju seal mitu oma maa koondise tasemel võrkpallurit – Aleksei Spiridonov, Dmitri Krassikov, Oleg Samsonõtšev, superliiga resultatiivseim Konstantin Bakun, Michal Winiarski (Poola), Valerio Vermiglio (Itaalia). Neist tulemuslikemad olid eile õhtul Bakun ja Krassikov 13 punktiga. Meeskond on 32 punktiga kaheksas, juhib Kaasani Zeniit (60).

Fakeli kodulehelt saab lugeda Prikamje treeneri Vladimir Vikulovi kommentaari: „Valmistusime lahinguks, aga see jäi ära. Põhjused on psüühilist laadi: mängijad on veel noored ja kogenematud. Loodan, et viimases kohtumises Jaroslavitšiga leiame oma mängu. Tahame välja pääseda ohtlikust play-out tsoonist, hooaja eesmärgiks oli superliigasse püsima jäämine. Kõik mängijad on terved, ainaks probleemiks on psüühika."

Põhiturniiri viimane voor mängitakse 14. aprillil. Juba on selge, et superliigast langevad välja Jaroslavli Jaroslavitš (18 p) ja Ukraina-kriisi tõttu põhiturniiri pooleli jätnud Harkovi Lokomotiiv (0). Üleminekumänge püüavad vältida Ufaa Ural (23), Permi Prikamje (23) ja VK Groznõi (21), üleminekumängudest pole pääsu Tjumeni (14) ja Soligorski Šahtjori (13, Valgevene) võrkpallureil.

Permi meeskond kohtub eeloleval esmaspäeval põhiturniiri lõpetuseks Jaroslavitšiga.