Rennes`i resultatiivseim oli 21 punktiga Pupart, kes lõi 31-st tõstest punktiks 18 (58%), tõi kaks punkti blokis ja ühe pallingul. Nurgaründajana oli Pupart tublisti tulemuslikum kui rumeenlasest diagonaal Adrian Gontariu (11 p). Mäletame, et paar-kolm hooaega tagasi võitles Gontariu Oliver Vennoga Bledi meeskonnas (Sloveenia) põhidiagonaali koha pärast.

Igati tasemel oli ka temporündaja Pajusalu, kes kogus 10 punkti, sellest seitse nünnakul (9-st, 78%) ja kolm blokis. Väärib tähelepanu, et Rennes`i mehed ei lasknud meelehärmil areneda pärast avageimi valusat (42:44) kaotust, pöörates järgmised geimilõpud kindlalt enese kasuks.

Pariisi võrkpalliklubi tempoosakonna tegevust sisustavad baltlased. Kreek tõi seitse punkti, sealhulgas kolm rünnakul ja blokis ning ühe pallingul, lätlane Armands Celitans lisas kuus punkti. Schaumonti klubis tõstab sel hooajal palle ette kaks hooaega Selveris praktiseerinud Läti kodanik Deniss Petrovs. Vahepeal sai ta Minski Stroiteli värve kaitstes teada, mida kujutab endast Venemaa superliiga tase – Valgevene klubi kõrbes.

Pärast kaht vooru on täisedu ja kuue punktiga ees Pariisi, Tours`i jaArago de Sete meeskond. Rennes (3 p) jagab koos nelja klubiga 5.-9. kohta.