Prantsusmaaga tutvus Peit lähemalt lõppenud hooajal, kuuludes Florange dublantkoosseisu, nüüdseks on ta edutatud kõrgliigas üheksanda koha saanud klubi esindusnaiskonda. „See on tore. Prantslastele eesti tüdrukud meeldivad, sest nad töötavad korralikult. Prantslased võtaks veel ühe ja siis veel ühe...,“ naerab Natalja Bratuhhina, kellel on leping uueks hooajaks Florangega sõlmitud – nagu ka Polinal.

„Üheksanda kohaga jäid klubi juhid rahule, kunagi varem pole nii kõrget kohta saadud. Polina tõi naiskonnale kõige rohkem punkte, kõrgliiga üldarvestuses oli ta neljas. Ka mina sain sel hooajal rohkem mängida,“ rõõmustab Natalja. Vajadusel täitis ta nii nurgaründaja kui diagonaali kohta.

Täna Rootsi sõitnud Eesti koondise nurgaründaja Anu Ennok jätkab karjääri Salo LP Viesti naiskonnas, mille koosseisus ta tänavu Soome meistriks tuli. „Paneksin klubi hooajale hindeks neli. Soome karikat me võita ei suutnud. Enda mängu hindaksin ka neljale. Saab paremini. Leping on kolme-aastane, nii et jään Soome.“ Rootsi tippliigas jätkab veel ühe hooaja sidemängija Julija Mõnnakmäe, seejärel soovib ta keskenduda Tallinna Ülikooli lõpetamisele.