"Vastastel on meie väiksemas kodusaalis ebamugav mängida," lausus Esna, kelle servi vastuvõtu protsent oli 67, vahendab volley.ee

"Avageimis tuli vahe sisse hea kaitsemänguga, sain murdemomendil paar olulist palli kätte. Neljandas geimis panime koguni seitse blokki. Pariis on Pariis - nad mängivad alati stabiilselt ning nende võitmine lisab palju enesekindlust."

Umbes sama ootamatu oli Rennes'i võõrsil saadud 3:2 (-15, -25, 24, 24, 13) võit eelmisel hooajal põhiturniiri parima klubi Poitiers' Stade Poitevini üle.

Vahetuseta mänginud Pupart tõi 12 ja samuti kogu kohtumise kaasa teinud Pajusalu 7 punkti. Pupart lõi 27 tõstest maha 10 ning lisas ühe ässa ja bloki.

"Ma pole vastaseid eelnevatel hooaegadel mängimas näinud, kuid tundub, et nende koosseis on varasemaga võrreldes nõrgem," märkis Pajusalu.

"Avageimis olime paanikas ja midagi ei tulnud välja. Teises geimis andsime käest 24:22 edu. Kolmandale geimile eelnenud kümneminutilise pausi järel meie esitus paranes, kuid statistiliselt polnud tegu ilusa mänguga."

Kehvasti käis aga Saint-Quentini Foyeri ja Kert Toobali käsi, kes jäid võõrsil alla Montpellieri Volleyle 1:3 (17, -13, -17, -15).

Kuigi statistikas Toobali nime ei leidu, tegi Eesti koondise sidemängija kaasa terve kohtumise. Punktiarvet tal avada ei õnnestunud.

"Alaliit määras klubile erinevate rikkumise eest karistuse, määrates viis nime, kes ei tohi kahes esimeses mängus kaasa teha," ütles Toobal.

"Algselt pidin ka mina välja jääma, kuid kuna mind palgati vigastatud mängija asemele, anti viimasel hetkel luba. Kuna neli põhitegijat jäi eemale, nägin mõnda platsil käinud meest esmakordselt."