Veerandfinaalseeria kahes esimeses mängus vastavalt 33 ja 40-protsendilist rünnakuefektiivsust näidanud Rakvere tõstis küll täna protsendi 45 peale, ent palju sellest kasu ei olnud, kuna Tartu näitaja oli 59. Terve kohtumise peale juhtis Rakvere meeskond vaid korra – pärast Karlis Mesila ässpallingut oli teise geimi alguses seis 2:1 nende kasuks. „Tartu vääris poolfinaali kohta. Aga meiegi peame hooaja väärikalt lõpetama ja järelejäänud kohamängudeks valmistuma, seega ülehomme jälle trenni!" lausus kohtumise järel Rakvere peatreener Urmas Tali.

Rakvere edukaimatena tõid nii Mesila kui ka Rauno Tamme kaheksa punkti, Tartule Taavi Nõmmistult tosin punkti. Lisaks kogusid võitjatel kahekohalise punktisumma ka Henri Treial, Robert Täht ja Denis Sintov. Rakvere poolel ei mänginud täna kumbki nende leegionär. Vigastuste tõttu ei käinud platsil nii kuubakas Reidel Alfonso Gonzalez Toiran kui ka valgevenelane Sergei Taras, vahendab volley.ee.

Blokis oli Tartu parem 10-6, kusjuures pooled võitjate punktid tulid Treialilt. Serviässasid lõid tartlased kuus, Rakvere neli. Eksimusi kogunes Tartul pallingul 12 ja Rakverel 10. Vastuvõtul oli Rakvere protsent 69 ja Tartul 71.

Bigbank Tartu peatreener Andrei Ojamets lausus kohtumise järel, et veerandfinaalseerias suutis meeskond kohustusliku võidu ära võtta ja nüüd on aeg teha järgmine samm ning jätta finaalist välja põhiturniiri võitnud TTÜ. Teise finalisti selgitavad Selver Tallinn ja Pärnu Võrkpalliklubi. Kolme võiduni mängitavate poolfinaalkohtumistega tehakse algust järgmisel nädalal. Rakvere Võrkpalliklubi jätkab koos Järvamaa Võrkpalliklubi ja Danpower/Võru Võrkpalliklubiga heitlust kohtadele 5.-7.