Koos mängumeesteks sirgunud Esna ja Raadik on võrkpalliväljakul tuntud emotsionaalsete ja otsekoheste meestena, kes tõestavad ilmekalt, et pole ka raadiostuudios suu peale kukkunud.

Esna räägib oma mängijakarjääri eredamatest seikadest ja meenutab muuhulgas, mida tegi Pärnu kunagine peatreener Andrei Ojamets siis, kui mängijatel eelmine õhtu pikemaks oli läinud. Samuti räägib ta koondise- ja peresisesest konkurentist vanema venna Sten Esnaga. Nagu selgub, oli ka perioode, kus noored mängumehed elasid küll koos, ent sõitsid trenni erinevate autodega ja pesid pesu erinevatel aegadel.

Ainsa Eesti koondise põhimehena tänaseni uue koduklubita olev Raadik vaatab tagasi samuti noorpõlvele, ent räägib ka lõppenud klubihooajast, kus Savo Volley Võrkpall24.ee’le antud intervjuu tõttu temaga enne Soome meistrivõistluste pronksiseeria algust lepingu lõpetada otsustas. Kas Raadik kahetseb Võrkpall24.ee’le antud intervjuud, mis sellise sõnavõtu üldse tingis, kuidas suhtusid olukorda kaasmängijad ning kas meeskond on antud juhtumise tulemusena uue hooaja eel treeningplaane muutnud, sellest Raadik nüüd pajatabki.

Päevakajalistest teemadest arutame kõige põhjalikumalt kurikuulsa kaalumise üle, ent räägime ka suurematest ja väiksematest rannavolleturniiridest, kus eestlased viimase nädala jooksul osalised on olnud. Lisaks uurime, mida arvavad saatekülalised indiacast, kuidas hinnata Mart Naaberi Soome kõrgliigasse siirdumist ning kui suur on šanss, et Gheorghe Cretust saab Venemaa meisterklubi Kemerovo Kuzbassi peatreener.

Saadet tüürib seekord Karl Rinaldo üksi, sest Rivo Vesik võeti Moskvas pihtide vahele. Seda, milles täpsemalt küsimus, saab kuulata juba saatest.

Võrkpall24.ee podcast valmis koostöös Credit24, Manta Maja, MonkeySporti ja Delfiga.

1x
00:00