32-aastase Lüütsepaga tehti juttu treeneriameti võludest ja valudest. Uurisime, kuivõrd kerge on noorel treeneritel end meeste keskel kehtestada. Kuulsime Lüütsepa enda suust elavat näidet lõppenud hooajast, kus Akaa põhisidemängija Ville Juntura ei nõustunud sugugi kõigega, mida eestlane soovis teha. Samuti võrdles Lüütsepp Eesti ja Soome võrkpalli ülesehitust ja taset ning rääkis, kuivõrd suur huvi on põhjanaabrite väikelinnades võrkpalli vastu.

Saate teises pooles võeti luubi alla kõvasti kirgi kütnud Pärnu ja Saaremaa vaheline Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeria. Muuhulgas tuli jutuks mõistagi teises mängus aset leidnud matšpall, kus kohtunike eksimuse tõttu jäi Saaremaa võidust ilma. Kas ja kes oli olukorras üldse süüdi?

Lisaks kodusele võrkpallile arutati eurosarjades säravate eestlaste hetkeseisu üle ehk Renee Teppanist Meistrite liiga poolfinaalis ja Oliver Vennost CEV Cupi finaalis. Puudu ei olnud seegi kord "Paf lööb pahviks" nädala tegija rubriik ja Sportlandi küsimusmäng.

Saatejuhtidena olid ametis taas Karl Rinaldo, Rivo Vesik ja Uku Rummi.