Tänasel saatel on ka konkreetne uudisväärtus, sest Soomets ja Hollas on otsustanud pärast edukat suve esmakordselt sarnaselt Kusti Nõlvakule ja Mart Tiisaarele aastaringselt tõsiselt rannavõrkpallile keskenduda.

22-aastased Soomets ja Hollas tüürisid kevadel Eesti rannavollekoondise OM-kvalifikatsiooniturniiril teise ringi, võitsid suvel kõik kohalikud karikaetapid ning triumfeerisid Pärnus toimunud Ida-Euroopa karikaetapil ja Lätis Cesises peetud Ergos Cupil. Otsustavates mängudes alistati seejuures maailma esisaja mängijad.

Kui eelnevatel talvedel ei treeninud meie viimaste aastate parim naisduo üldse rannavõrkpalli ning veel möödunud suvelgi võisteldi koos oluliselt rohkem kui treeniti, siis sellest sügisest on sporditegemine tõsiselt ette võetud. Nädala sees treenivad Soomets ja Hollas Tallinnas Teras Beachil Indrek Verro näpunäidete järgi ja nädalavahetuseti omandatakse uusi teadmisi Nõo rannahallis Karl Jaani abiga.

Seekordses saates tulevad jutuks muuhulgas järgnevad teemad:

*milline lubadus Soometsa ja Hollase raadiosaatesse tõi;
*kui raskelt või kergelt sündis otsus keskenduda rannavollele;
*mis on meie esiduo suuremad tugevused ja nõrkused;
*kuidas Tartumaalt pärit Soomets ja Võrumaal üles kasvanud Hollas võrkpalli juurde jõudsid;
*laskesuusatamine;
*kuidas on Soometsa ja Hollase karjäär seotud Eesti saalikoondislaste Kertu Laagi ja Hanna Pajulaga;
*miks ei näe meie naisi uuel hooajal mängimas Euroopas toimuvatel MK-etappidel, vaid kaugemal.

Saates on mõistagi esindatud ka nädala tegija ja mängijaprofiili rubriik ning TeamShieldi küsimusmäng. Saadet juhib seekord Karl Rinaldo üksinda.

1x
00:00