Mida sa ikka vahetult pärast mängu ajakirjanike ees nii väga analüüsida oskad? Hea meelega kirunuks ta pisut, aga leheveergudele selline jutt ei sobi. „Tuleks nii mõnigi hea rida mõnusalt,“ vastas Kreek küsimusele, kas hoiab jõuga vägisõnu tagasi.

Ning üritas siis asjalikult arutleda. „Mingi aeg mängisime Poolaga võrdselt, siis said nad paari punktiga ette,“ kirjeldas temporündaja Poolalt saadud 0:3 (22:25, 23:25, 20:25) kaotust.

Äkki sai saatuslikuks hiljuti tehtud jõutrenni tsükkel? „Ei ütleks küll, et väsinud oleks,“ tõrjus Kreek oletuse. „Kui siia jõudsime, olid kõik kangesti tahtmist täis, eile õhtul said mahlad otsa. Oleks tahtnud küll liiga võiduga lõpetada. Nagu inglise keeles öeldakse: you win some, you learn some. Saime korraliku õppetunni. Pole me nii kõvad midagi, nagu vahepeal tundus, et võidud tulevad põmm ja põmm. Tulevad ka kaotused.“

Kui Eesti koondise tänasest mängust kedagi positiivse poole pealt välja tuua, siis just Kreeki ja Keith Pupartit. Mõlemad tõid resultatiivseimatena 11 punkti. Kreek lõi 14 pallist maha 9 (64%), lisaks sai kirja ühe serviässa ja ühe bloki. Pupart realiseeris 18 võimalusest rünnakul 10 (56%) ja sai ühe blokipunkti. Hätta jäi saarlane aga servi vastuvõtul, 43 protsenti oli koondise tänane viletsaim näit ja just selles elemendis tegi Poola Eestiga jõuvahekorrad otsustavalt klaariks.